Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві з’являться соціальні квартири для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування

27 серпня 2020 року, 16:05

У Дніпровському районі Києва буде створено Центр соціальної підтримки дітей та сімей, на базі якого функціонуватимуть соціальні квартири для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Про це повідомила заступниця голови КМДА Марина Хонда.

«Півтора року ми займались створенням цього центру. Нарешті, пройшовши всі бюрократичні процедури, ми запускаємо ремонтні роботи і сподіваємося, що встигнемо їх завершити до кінця року. У соціальних квартирах одночасно зможуть перебувати до 36 осіб із числа дітей-сиріт від 18 до 23 років. Фактично, це тимчасове проживання, доки вони очікують на власне житло, яке гарантоване їм законом. Для Дніпровського району та й усього міста – це важливий проект», – зазначила Марина Хонда.

Вона також додала, що всього буде створено 6 квартир. У кожній з них одночасно зможуть проживати від 3 до 6 осіб. Квартири будуть роздільні для хлопців і дівчат та облаштовані необхідними меблями та побутовою технікою.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]