Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У КМДА обговорили питання однакового і правильного застосування законодавства у сфері державної служби

09 листопада 2018 року, 17:51

За два з половиною роки дії нового Закону України «Про державну службу» влада стала доступнішою, ефективнішою і більш відкритою. Проте ще багато питань потребують свого вирішення. Про це заявив керівник апарату КМДА Дмитро Загуменний під час круглого столу щодо забезпечення однакового і правильного застосування законодавства у сфері державної служби.

«Серед реформ, які наразі відбуваються у країні, важливе місце посідає реформа державного управління та державної служби. А правильне застосування законодавства у сфері державної служби, вироблення однакових підходів дасть можливість уникнути дублювання та помилок», – зазначив Дмитро Загуменний.

У круглому столі взяли участь представники Нацагентства України з питань державної служби, Міжрегіонального управління Нацагентства з питань державної служби у місті Києві, Київській, Чернігівській та Черкаській областях.

Серед іншого під час заходу учасники обговорили оцінювання результатів діяльності держслужбовців, притягнення їх до дисциплінарної відповідальності, питання присвоєння рангів та проведення конкурсів на зайняття посад державної служби.

Нагадаємо, що новий Закон України «Про державну службу» набрав чинності у травні 2016 року.

Круглий стіл щодо забезпечення однакового і правильного застосування законодавства у сфері державної служби

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]