Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У КМДА привітали 149 переможців ХХVІІ Київського міського фестивалю творчості дітей та молоді з інвалідністю «Повіримо у себе»

17 грудня 2018 року, 18:13

У Колонній залі КМДА нагородили 149 переможців ХХVІІ Київського міського фестивалю творчості дітей та молоді з інвалідністю «Повіримо у себе». У нагородженні взяв участь заступник голови Київської міської державної адміністрації Валентин Мондриївський.

Учасниками фестивалю загалом стали близько 1000 осіб із десяти районів міста, які змагалися у 10 номінаціях: інструментальний, виконавчий, хореографічний, вокально-хоровий жанри, образотворче мистецтво, декоративно-ужиткове та нерукотворне мистецтво, а також поезія та проза та сучасні технології, куди входило аудіовізуальне мистецтво та модерація (створення та ведення власних сайтів, блогів і онлайн-товариств).

«Двадцять сім років поспіль Київ радіє перемогам дітей з інвалідністю. Ці діти особливі! Вони неймовірно надихають нас своїм прагненням бути частиною активного суспільства. А ми, дорослі, створюємо умови і мотивації для їхніх перемог. Радійте, діти, і перемагайте!» – привітав переможців заступник голови КМДА.

Нагадаємо, що організатором фестивалю творчості виступив Київський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за участю Департаменту культури КМДА, Київського міського методичного центру закладів культури та навчальних закладів, Київського міського палацу дітей та юнацтва, за сприяння Служби у справах сім’ї та дітей КМДА.

Учасниками фестивалю стали клієнти районних в місті Києві центрів соціальних служб сім’ї, дітей та молоді, центрів соціально-психологічної реабілітації для дітей та молоді з інвалідністю, шкіл-інтернатів, творчих студій тощо.

Нагородження переможців ХХVІІ Київського міського фестивалю творчості дітей та молоді з інвалідністю «Повіримо у себе»

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]