Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У КМДА відбудеться курс «YOUTH STAGE – молодіжна платформа» щодо підготовки молоді до роботи у системі державного управління

28 березня 2019 року, 12:56

6 квітня із 10:00 до 18:00 у Київській міській державній адміністрації відбудеться практичний курс «YOUTH STAGE – молодіжна платформа». Учасниками проекту стануть лідери студентського самоврядування та громадські активісти. Про це повідомляють організатори заходу – Київський молодіжний центр.

Курс спрямований на підготовку активної молоді до суспільно корисної, ефективної роботи в системі органів державної влади та місцевого самоврядування. Лектори навчатимуть учасників принципу та порядку управлінням територіями у рамках місцевих громад, ознайомлять із кращими практиками цієї діяльності, світовими стандартами у питаннях управління територіями.

Програма курсу передбачає навчання у форматі інтерактивних лекцій, презентацій, дискусій. Учасників проекту навчатимуть продуктивній роботі у системі державного управління для ефективного розв’язання соціально значущих проблем місцевої громади.

Із учасниками проекту працюватимуть досвідчені лектори: державні службовці, політики, фахівці з особистісного розвитку, медіа-експерти, політичні консультанти.

Стати слухачем курсу та акредитуватися представникам ЗМІ на захід можна, заповнивши реєстраційну форму за посиланням: https://goo.gl/4C28gN.

Місце проведення: вул. Хрещатик, 36, Київська міська державна адміністрація, кабінет 514.

Контактна особа та координатор проекту: Сапожніков Євген, телефон: (066) 154 24 13, електронна адреса: [email protected].

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]