Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У КМДА відбулися тренінги щодо перегляду місцевого регуляторного середовища (+фото)

20 грудня 2022 року, 14:00

За підтримки Департаменту промисловості та розвитку підприємництва і Державної регуляторної служби України 19-20 грудня у рамках швейцарсько-українського проєкту у КМДА відбулися тренінги щодо перегляду місцевого регуляторного середовища.

Доповідачами під час проєкту стали: заступниця голови Державної регуляторної служби України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Соломія Старосольська, виконувач обов’язків директора Департаменту промисловості та розвитку підприємництва Володимир Костіков, начальниця відділу проведення експертизи проєктів регуляторних актів органів місцевого самоврядування Департаменту державної регуляторної політики та дерегуляції Державної регуляторної служби України Оксана Ратушна, консультант Проєкту «Зміцнення членських бізнес-об’єднань ММСП в Україні (ІІ фаза), експерт із регуляторної політики Центру громадської експертизи Ярослав Глібіщук, консультант Проєкту «Зміцнення членських бізнес-об’єднань ММСП в Україні (II фаза)» ПРООН в Україні Любомир Чорній.

Серед запрошених слухачів були представники місцевих державних адміністрацій та міської ради, діяльність яких пов’язана з реалізацією регуляторної політики, зокрема з розробкою регуляторних актів, їхнім погодженням, відстеженням результативності тощо.

Зокрема, розглядалися питання державної регуляторної політики, розвитку підприємництва і регулювання економіки. Під час тренінгу фахівці дослідили теми міжнародних стандартів та принципів, роль бізнес спільноти і місцевої влади в місцевому економічному розвитку, позитивні інтервенції місцевої влади, підстави для регуляторного втручання тощо.

Навчальна програма з питань організації перегляду місцевого регуляторного середовища

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]