Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У КМДА затверджено План заходів щодо вдосконалення інформування громадян із питань євроатлантичної інтеграції

11 березня 2019 року, 15:55

У Київській міській державній адміністрації затверджено План заходів щодо реалізації в місті Києві Концепції вдосконалення інформування громадян з питань євроатлантичної інтеграції України на 2019 рік.

Із метою поглиблення формування розуміння і підтримки громадянами України державної політики у сфері євроатлантичної інтеграції та практичних кроків щодо зближення з НАТО протягом року планується сприяти поширенню інформаційної, аудіовізуальної продукції в комунальних ЗМІ, публічних просторах, закладах освіти і культури на підтримку всеукраїнської інформаційно-роз’яснювальної кампанії щодо змісту і засад взаємодії України з НАТО та ролі НАТО у зміцненні міжнародної стабільності і безпеки, про поступи України на шляху до євроатлантичної інтеграції.

У комунальних ЗМІ Києва висвітлюватимуть заходи з питань держполітики у сфері євроатлантичної інтеграції. Зокрема, інформацію про невійськові ініціативи НАТО у сфері екології, енергетики, інформаційної безпеки, науково-технічного співробітництва реалізації проектів у рамках трастових фондів НАТО тощо.

Протягом 2019 році підвищуватимуть рівень обізнаності серед молоді: учнів та студентів, представників громадськості.

У центральних міських бібліотеках триватимуть публічні заходи з питань євроатлантичної інтеграції України.

Також проводитимуть тематичні уроки, виховні години, бесіди-диспути, конкурси творчих робіт, інформаційні марафони для учнів закладів загальної середньої та професійної (професійно-технічної) освіти, навчальні семінари, конференції, засідання за круглим столом, тематичні лекції для студентів закладів вищої освіти з питань євроатлантичної інтеграції України, зокрема, щодо невійськових ініціатив НАТО.

Зазначимо, що план заходів затверджено на виконання Указу Президента України №43/2017 «Про Концепцію вдосконалення інформування громадськості з питань євроатлантичної інтеграції України на 2017- 2020 роки», розпорядження Кабінету Міністрів України №35-р «Про затвердження плану заходів на 2019 рік щодо реалізації Концепції вдосконалення інформування громадськості з питань євроатлантичної інтеграції України на 2017-2020 роки».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]