Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У КП «Київтеплоенерго» проводять чергові обшуки: запитувані документи раніше вже вилучені правоохоронними органами

19 жовтня 2021 року, 18:11

У КП «Київтеплоенерго» проводять обшуки. Кримінальне провадження відкрито на підставі рекомендаційних висновків Департаменту внутрішнього фінансового контролю та аудиту КМДА та стосується можливого завищення підрядною організацією вартості робіт і неефективного використання коштів.

Із метою виконання рекомендації аудиту підприємство звернулося до суду, який має перевірити питання завищення підрядником вартості робіт та у разі встановлення факту завдання такими діями збитків підприємству, стягнути їх із підрядника в судовому порядку.

Нагадаємо, обшуки в КП «Київтеплоенерго» розпочалися в березні 2021 року. Вони стосувались діяльності контрагентів компанії. Водночас правоохоронними органами на підприємстві вже проведено більше 16 перевірок та обшуків.

Зі свого боку КП «Київтеплоенерго» співпрацювало зі слідчими та в повному обсязі надавало усю запитувану наявну документацію. Однак під час обшуку КП «Київтеплоенерго» не мало можливості надати документи, оскільки вони ще влітку були вилучені Нацполіцією під час іншого обшуку.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]