Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У муніципальній книгарні «Сяйво книги» сьогодні розпочинаються зустрічі Клубу українського мовлення

20 липня 2022 року, 17:45

У муніципальній книгарні «Сяйво книги» сьогодні розпочинаються зустрічі Клубу українського мовлення. Про це повідомляє КП «Міський магазин».

Організатори опрацювали анкети та розподілили учасників на групи.

Зустрічі відбуватимуться:

Середа: 16:00, 17:00, 18:00;

Четвер: 17:00, 18:00, 19:00;

Субота: 14:00, 15:00. 

Стати учасником Клубу можна за попереднім записом. Для цього треба написати в особисті повідомлення на Facebook-сторінку КП «Міський магазин» та заповнити надану анкету. Участь безкоштовна.

До клубу запрошують усіх, хто хоче вивчати українську мову, тільки починає говорити українською і шукає підтримки, відчуває нестачу розмовної практики або просто хоче корисно й цікаво провести час в українськомовному середовищі.

Нагадаємо, що перша зустріч Клубу українського мовлення відбулася 14 липня і зібрала майже 200 учасників. Зустріч проводила Світлана Лукач – кандидатка педагогічних наук, доцентка.

Книгарня «Сяйво книги» працює за адресою: вул. Велика Васильківська, 6. У приміщенні книгарні розташоване укриття, яким можуть скористатися всі містяни під час повітряної тривоги.

Муніципальна книгарня «Сяйво книги» є структурним підрозділом КП «Міський магазин», який підпорядковується Департаменту промисловості та розвитку підприємництва КМДА.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]