Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Музеї історії міста Києва до Міжнародного дня передчасно народжених дітей відкрилася виставка «Я Є Життя»

18 листопада 2022 року, 11:01

Із нагоди Міжнародного дня передчасно народжених дітей, Музей історії міста Києва спільно з Перинатальним центром міста Києва презентували виставку «Я Є Життя». Виставковий проєкт розповідає історії дітей, котрі народились передчасно та лікарів, які обрали фах – дарувати світу дитячий сміх. Із вітальним словом на відкритті виставки виступила заступниця голови КМДА Ганна Старостенко.

«Сьогодні, коли в країні триває повномасштабна війна, я хочу подякувати всім лікарям, а особливо працівникам пологових будинків столиці, за їх високий професіоналізм, безмежну любов та відданість своїй справі. Завдяки вам у наших «ранніх пташочок» є шанс на життя! Символічно, що цю виставку відкрили саме у Музеї історії Києва, адже медичні працівника зараз поруч із військовими творять нашу історію», – зазначила Ганна Старостенко.

На виставці представлені портрети лікарів і дітей київського портретиста та фотохудожника Олексія Анхімова. Серце експозиції – роботи українських художників, що оспівують щастя материнства та віру в майбутнє людства: Сергія Якутовича, Олександра Клименка, Федіра Александровича, Лідії Селянко.

Виставка триватиме до 20 листопада.

Місце проведення: Музейно-виставковий центр Музею історії міста Києва (вул. Богдана Хмельницького, 7).

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]