Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У найближчі 3 години з утриманням до кінця доби в Києві очікується гроза – Укргідрометцентр

22 квітня 2021 року, 14:51

У найближчі 3 години з утриманням до кінця доби 22 квітня в Києві очікується гроза (І рівень небезпечності, жовтий). Про це попереджає Український гідрометцентр.

Фахівці нагадують, що під час грози слід зачинити вікна і не підходити до них, не братися за металеві вхідні двері.

На природі слід спуститися в низину, відійти від поодиноко стоячих дерев (стовпів, вишок), відійти подалі від водойм, зняти із себе металеві речі та покласти окремо від себе, якщо є гумові або поліетиленові речі, то ними можна вкритися (підкласти під себе), у лісі слід сховатися під невисокими деревами або в кущах.

Під час грози не можна: ховатися під дуже високими деревами, сидіти на галявинах, ховатися під скелями, купатися, йти на відкритій місцевості в мокрому одязі або щільною групою.

Департамент муніципальної безпеки КМДА рекомендує при падінні дерев чи гілок, при травмуванні людей тощо негайно інформувати екстрені служби за телефонами: 101 або 103.

Короткочасний дощ очікується також завтра вночі та вранці, вдень без опадів, вітер західний, 7-12 м/с, температура вночі 5-7° тепла, вдень 11-13°.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]