Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У ніч проти 4 жовтня рух тролейбусів маршрутів №№ 22, 27, 30 буде змінено

03 жовтня 2017 року, 18:12

Із 22:00 3 жовтня до 6:00 4 жовтня вносяться зміни у рух тролейбусів маршрутів №№ 22, 27, 30 у зв’язку з проведенням робіт з капітального ремонту проїжджої частини вул. Олени Теліги (на ділянці від вул. Дегтярівської до вул. Дорогожицької). Про це повідомили у КП «Київпастранс».

Рух тролейбусів маршруту № 22 буде організовано від аеропорту «Київ» до Дегтярівського шляхопроводу. Тролейбуси маршруту № 27 курсуватимуть від станції «Київ – Волинський» до Дегтярівського шляхопроводу.

Тролейбуси маршруту № 30 у зазначений час курсуватимуть так: від зупинки «Вул. Милославська» до зупинки «Станція метро «Дорогожичі» – за діючою схемою руху, далі – вулиця Дорогожицька – вулиця Вавілових – вулиця Академіка Щусєва – вулиця Мельникова – вулиця Дорогожицька – вулиця О. Теліги, далі – за діючою схемою руху.

Ознайомитись із розкладами руху громадського наземного транспорту можна на сайті КП «Київпастранс» у розділі «Пасажирам – Маршрути та розклад руху».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]