Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У новій версії «Київ Цифровий» з’явився сервіс руху міського транспорту

07 липня 2022 року, 20:52

У новій версії міського застосунку «Київ Цифровий» з’явився сервіс руху міського транспорту. Про це повідомив керівник цифрової трансформації Києва і заступник голови КМДА Петро Оленич.

«Тепер ви можете відслідкувати точний час прибуття транспорту, зберігати маршрути і дізнаватися про пересадки. Сервіс працює у бета-версії, чекаємо на ваші відгуки і продовжуємо вдосконалюватися», – написав Петро Оленич.

Сервіс інтегрується з інформаційно-аналітичною системою «Майно» та системою міських зупинок та маршрутів громадського наземного транспорту, що належать КП «Київпастранс».

У «Київ Цифровий» користувачі можуть знайти близько 3000 зупинок і понад 100 маршрутів автобусів, тролейбусів і трамваїв. У переліку сервісів потрібно вибрати «Рух транспорту» та скористатися мапою зупинок або пошуком.

Команда «Київ Цифровий» розповіла про можливості нового сервісу, який надає можливість:

  • знаходити потрібні зупинки та маршрути;
  • моніторити рух транспорту на мапі;
  • переглядати час прибуття транспорту на зупинку та його бортовий номер;
  • дізнаватися про пересадки на інший транспорт на зупинках;
  • зберігати зупинки та маршрути в обрані, щоб мати їх у швидкому доступі.

Це перший сервіс застосунку, який команда КП ГІОЦ запустила в бета-версії. Планують додавати новий функціонал та вдосконалювати його за відгуками користувачів.

Нагадаємо, що у «Київ Цифровий» також можна поповнювати транспортну карту та купувати QR-квитки. Таким чином, «Рух транспорту» доповнює систему цифрових сервісів для міського транспорту.

«Київ Цифровий» – застосунок, що об’єднав головні міські сервіси та адаптував їх до умов воєнного стану. Сервісами в застосунку користуються понад півтора мільйона містян. Оновлену версію «Київ Цифровий» із сервісом «Рух транспорту» можна завантажити у App Store або Google Play. 

 

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]