Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Подільському районі відкрили сучасний спортивний майданчик

11 вересня 2021 року, 17:15

У Подільському районі відкрили ще один сучасний спортивний майданчик для гри у міні-футбол та гандбол. Майданчик площею 365 кв. м розташований у провулку Квітневому, 1-А, де сьогодні, у День фізичної культури та спорту, юні кияни провели перший футбольний матч.

Як зазначив заступник голови КМДА, депутат Київської міської ради Валентин Мондриївський, міська влада на чолі з мером Києва Віталієм Кличком виконує свої обіцянки та продовжує розвивати спортивну інфраструктуру в мікрорайонах.

«Велику цінність у нашому житті складає дитячий сміх та задоволення від того, що створюються комфортні умови для спортивного дозвілля малечі. На Виноградарі відкрили сучасний майданчик зі штучним покриттям, встановили ворота для гри у футбол та нову металеву огорожу. Ми поступово розвиваємо наше місто, щоденно працюємо над тим, щоб киянам було комфортно жити у кожному мікрорайоні столиці. Хочу подякувати ініціативним киянам, які допомагають у розробці потрібних проєктів задля розвитку нашого міста», – зазначив Валентин Мондриївський.

У рамках святкування відбувся міні-турнір з футболу для юних подолян. Привітав мешканців мікрорайону депутат Київської міської ради Віктор Брагінський.

«Створення комфортних умов для занять спортом та дозвілля є пріоритетом для міської влади. Відкриття чергового спортивного майданчика є цьому підтвердженням. Необхідно впроваджувати нові інфраструктурні рішення та створювати сучасні майданчики для дітей та молоді міста. Бажаю, щоб на майданчиках завжди відбувалися спортивні турніри, діти займалися спортом та весело проводили вільний час», – наголосив Віктор Брагінський.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]