Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У рамках проекту «Лікар у Вашому домі» за минулий тиждень здійснено більше 1600 обстежень (+графік)

12 листопада 2018 року, 12:42

У рамках проекту «Лікар у Вашому домі» за минулий тиждень здійснено 1654 обстеження. Загалом від початку дії проекту – 45 673 обстежень. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«За результатами обстежень 1126 осіб із 1654 мають надмірну вагу, у 757 обстежених виявлено підвищений артеріальний тиск, у 220 осіб – високий рівень цукру крові, а у 335 осіб – високий рівень холестерину», – розповів Микола Поворозник.

Також, за його словами, здійснено 117 виїздів мультидисциплінарних бригад, до складу яких входять лікар і медсестра первинної ланки та вузькопрофільні спеціалісти. Такі бригади виїжджають до соціально незахищених сімей або до людей, які не можуть самостійно дістатися до медичного закладу, аби отримати допомогу.

Нагадаємо, у рамках проекту кожен охочий може безкоштовно пройти медичні обстеження у наметах із написом «Лікар у Вашому домі», які розміщені в усіх районах міста. Зокрема, отримати первинні консультації щодо стану здоров’я, пройти експрес-тестування на неінфекційні захворювання, перевірити рівень цукру та холестерину у крові, виміряти артеріальний тиск, визначити індекс маси тіла.

Графік на поточний тиждень - за посиланням.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]