Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У рамках програми гуманітарної допомоги UNICEF передав «Київтеплоенерго» 8 генераторів, чотири з яких – надвисокої потужності

29 березня 2023 року, 17:03

У рамках програми гуманітарної допомоги UNICEF передав КП «Київтеплоенерго» 8 генераторів. Чотири з них – надвисокої потужності (500 кВА). Про це повідомляє комунальне підприємство.

Вони будуть використовуватись як альтернативні джерела живлення для київських котелень у випадку вимкнень електроенергії. Загалом ці теплоджерела обслуговують 5 дитсадків, 4 школи, 2 лікарні та 230 багатоповерхових житлових будинків столиці.

Нагадаємо, під час війни UNICEF надає допомогу у відбудові об’єктів пошкодженої інфраструктури, яка забезпечує інтереси українських дітей. Днями до Києва завітав посол доброї волі UNICEF голлівудський актор Орландо Блум, який відвідав дитячі заклади і передав черговий транш гуманітарної допомоги столиці та містам-сателітам, які постраждали від російської агресії.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]