Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У разі ожеледиці на низці столичних вулиць та окремих ділянках вулиць обмежуватиметься рух транспорту (+перелік)

29 жовтня 2020 року, 17:12

У разі ожеледиці на низці столичних вулиць та окремих ділянках вулиць обмежуватиметься рух транспорту. Фахівці КП «Центр організації дорожнього руху» вже встановили на відповідних місцях знаки 3.2 «Рух механічних транспортних засобів заборонено» із табличками 7.12 «Ожеледиця».

Із зазначеним переліком вулиць та ділянок, визначеним розпорядженням КМДА № 1432, можна ознайомитися за посиланням: http://surl.li/gntn.

Згідно з правилами дорожнього руху, на цих 56 ділянках забороняється рух транспортних засобів, окрім маршрутних транспортних засобів; автомобілів водіїв з інвалідністю та водіїв, які перевозять пасажирів з інвалідністю; транспортних засобів, що обслуговують громадян чи належать громадянам, які проживають або працюють у цій зоні, а також транспортних засобів, що обслуговують підприємства, які у ній розташовані (у двох останніх випадках транспортні засоби повинні заїжджати до зазначеної зони та виїжджати з неї на найближчому перехресті до місця призначення).

Обмеження діятимуть тільки під час ожеледиці у осінньо-зимовий період – із 1 листопада до 1 квітня.

У комунальному підприємстві закликали водіїв дотримуватися правил дорожнього руху та керуватися знаками, аби під час ожеледиці не наражати себе та інших на небезпеку.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]