Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У серпні КК «Київавтодор» завершила поточний ремонт на 48 об’єктах

04 серпня 2017 року, 11:23

Станом на початок серпня комунальна корпорація «Київавтодор» завершила роботи з поточного (середнього) ремонту на 48 об’єктах, а на 18 об’єктах роботи ще тривають, зокрема, на вулицях Басейній, Героїв Космосу, Березняківській, вул. Сабурова, Прирічній тощо. Дорожники продовжують працювати у цілодобовому режимі.

Також наразі проводяться роботи з капітального ремонту Повітрофлотського проспекту, бульвару Дружби Народів, вул. Михайлівській, вул. Бальзака, шляхопроводів біля станції метро «Нивки», на перетині просп. Комарова та бульваору Вацлава Гавела тощо.

У ніч проти 4 серпня автодорівці проводили фрезерування вулиць Басейної, Сирецької, Цукрового провулку, нижній шар асфальтобетонного покриття було влаштовано на черговій ділянці бульвару Дружби Народів та підходах до шляхопроводу біля станції метро «Нивки», верхній шар дорожнього одягу – на ділянці Повітрофлотського проспекту. Також активно тривають роботи з ремонту Паркового пішохідного мосту.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]