Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Солом’янському районі демонтували незаконну тимчасову споруду, де здійснювався продаж алкоголю на розлив (+фото, відео)

17 липня 2020 року, 18:17

У Солом’янському районі демонтували незаконну тимчасову споруду, де здійснювався продаж алкоголю на розлив. Про це повідомив директор Департаменту міського благоустрою Олексій Кулеба.

«Сьогодні працівники комунального підприємства «Київблагоустрій» провели демонтаж незаконної тимчасової споруди на вул. Ползунова, 6, що біля Південного вокзалу. Це стало можливим, адже у власників кіоску відсутній пакет проєктно-дозвільних документів на розміщення тимчасової споруди. Також під час перевірок інспектори благоустрою неодноразово фіксували факт продажу алкогольний напоїв у пляшках та на розлив», – наголосив Олексій Кулеба.

Він наголосив, що демонтаж таких кіосків – у пріоритеті, адже вони псують зовнішній вигляд міста та несуть небезпеку для покупців, особливо під час дії карантину.

Олексій Кулеба закликав киян звертатися до контакт-центру «15-51», якщо вони мають інформацію щодо діяльності таких кіосків.

Нагадуємо, відповідно до Рішення Київської міської ради № 374/4438 від 22 березня 2018 року продаж алкоголю виключено з переліку можливих функціональних призначень тимчасових споруд.

Демонтаж незаконної тимчасової споруди, де здійснювався продаж алкоголю на розлив

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]