Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Солом’янському районі запрацював Консультаційний центр для внутрішньо переміщених осіб (+фото)

29 червня 2022 року, 16:58

У Солом’янському районі запрацював Консультаційний центр для внутрішньо переміщених осіб. Про це повідомила заступниця голови КМДА Марина Хонда. 

«Консультативний центр працює на базі районного Територіального центру соціального обслуговування громадян і зібрав фахівців із різних сфер для комплексної консультації внутрішньо переміщених осіб. На сьогодні в Солом’янському районі перебуває на обліку більше 26 тисяч вимушених переселенців, із яких понад 10 тисяч зареєструвалися з 24 лютого. Із цих 10 тисяч понад 2000 – діти. За цей час запит у людей змінився: замість гуманітарної допомоги вони потребують роботи, роз’яснень щодо того, як влаштувати дитину в дитсадок чи у школу, як отримати допомогу з безробіття, на які пільги мають право та інші важливі питання. В такому центрі мешканці можуть отримати і консультацію юриста, психологічну допомогу. Від Товариства Червоного Хреста – допомогу у вигляді продуктів чи засобів особистої гігієни», – зазначила Марина Хонда. 

У Консультативному центрі можна отримати послуги фахівців наступних установ та організацій: 

  • Управління соціального захисту населення;
  • Центру соціальних служб; 
  • Бюро безоплатної вторинної правової допомоги, 
  • Центру зайнятості; 
  • Пенсійного фонду; 
  • Товариства Червоного Хреста України.

Консультації можна отримати щосереди з 10:00 до 17:00 за адресою: вул. Волинська, 2.

Нагадаємо, що раніше, на базі Vcentri Hub Шевченківського району, запрацював перший в місті Центр комплексного консультування для внутрішньо переміщених осіб. Прийом там проводять щоп’ятниці з 10:00 до 16:00 за адресою: вул. Володимирська, 51-Б.

 

 

 

 

 

Робота Консультаційного центру для внутрішньо переміщених осіб

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]