Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столичних школах почала працювати «Муніципальна охорона»

06 жовтня 2022 року, 14:09

Працівники комунальної організації «Муніципальна охорона» приступили до охорони київських шкіл. Так, перші охоронники відсьогодні забезпечуватимуть фізичну та технічну охорону на час учбового процесу в кількох освітніх закладах Святошинського району. До кінця року планується забезпечити охорону всіх столичних шкіл. Про це повідомляє Департамент муніципальної безпеки КМДА.

Щонайменше одна особа із «Муніципальної охорони» перебуватиме в кожній школі столиці, забезпечуючи охорону та безпеку школярів.

Нагадаємо, що наразі триває набір та підготовка штату охоронників для шкіл. До команди «муніципалів» запрошують людей із досвідом роботи на подібній посаді, зокрема тих, які мають свідоцтво охоронника.

Працюватимуть охоронці у школах відповідно до Закону України «Про охоронну діяльність» та ліцензійних умов провадження охоронної діяльності. Основною функцією «Муніципальної охорони» в освітніх закладах є охорона дітей та безпека працюючого персоналу.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]