Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столичній клінічній лікарні № 3 капітально відремонтують головний корпус і замінять вікна на енергоощадні

03 грудня 2018 року, 12:53

Для покращення матеріально-технічної бази закладу, поліпшення комфортності умов для відвідувачів та якості надання медичних послуг у Київській міській клінічній лікарні № 3 на вулиці Петра Запорожця, 26 капітально відремонтують будівлі головного корпусу. Розпорядженням КМДА затверджено відповідний робочий проект.

Зокрема, заплановано відновити стаціонар і операційний блок, зробити термосанацію, перепланувати та переобладнати приймальні відділення. У 2018-2019 там мають замінити вікна на енергоощадні.

У проекті капітального ремонту враховано експертний звіт товариства з обмеженою відповідальністю «ПРОЕКСП». Замовником виконання робіт, які триватимуть за рахунок столичного бюджету, визначено комунальне підприємство «Інженерний центр». Тривалість будівництва – 22,5 місяця.

Крім того, згідно зі ще одним розпорядженням КМДА, буде проведено термосанацію будівель Київської міської дитячої клінічної лікарні № 1 на вулиці Богатирській, 30 у Оболонському районі. Відповідний робочий проект затверджено з урахуванням експертного звіту філії «Київоблбудекспертиза» державного підприємства «Київоблбудінвест». Протягом 7-ми місяців тут мають замінити заповнення віконних і дверних прорізів, а також відновити елементи благоустрою.

Нагадаємо, що до кінця цього року після капітального ремонту планується відкрити ще 20 відділень міських лікарень. Загалом за чотири роки у Києві реконструювали та відремонтували 30 відділень, повністю переобладнано та капітально відремонтовано 2 пологових будинки.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]