Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столичному притулку для тварин у Бородянці зробили ремонт та відкрили кімнату для відвідувачів

05 жовтня 2017 року, 14:56

Цього року у столичному притулку для тварин, що знаходиться поблизу міста Бородянка в Київській області, виконали низку ремонтних робіт. Зокрема, в притулку провели утеплення основного корпусу, відремонтували дах, встановили 22 нові вольєри, а також облаштували кімнату для відвідувачів.

Як повідомила в.о. директора КП «Київська міська лікарня ветеринарної медицини» Поліна Баліцер, першими відвідувачами притулку для тварин у Бородянці після ремонту стали столичні школярі. Працівники притулку провели для київських учнів відкритий урок гуманного ставлення до тварин, розказали про особливості контакту з собаками в притулку.

«Наразі притулок у Бородянці налічує 350 собак, з них – 20 цуценят. Усі тварини офіційно зареєстровані, стерилізовані та вакциновані від зовнішніх та внутрішніх паразитів, кліщів, блох тощо», – говорить Поліна Баліцер.

Заклад також забезпечений медикаментами, запасами дров для зимування.

За словами заступника голови КМДА Петра Пантелеєва, який проінспектував роботу оновленого притулку, в напрямку поводження з безпритульними тваринами проведена велика робота, зокрема, пройшла реорганізація підприємств, здійснена перевірка господарської діяльності, змінена частина працівників.

«За останні півроку у притулку проведена велика робота: утеплені зовнішні стіни приміщення закладу, встановлені 22 нові літні вольєри, відремонтована покрівля. Загальна вартість ремонтів складає 400 тис. грн. Дуже важливо, що майже більшість робіт, а саме: наведення ладу на території, озеленення, поточний ремонт вольєрів, заміна даху, ремонт водостічної системи, створення зали для відвідувачів – все здійснювалося силами колективу притулку. Придбані лише матеріали для даху та конструкції для вольєрів», – повідомив Петро Пантелеєв.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]