Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столичному зоопарку крім постійних мешканців зимуватимуть понад 200 тварин, яких врятовано з найбільш постраждалих регіонів України (+фото)

20 жовтня 2022 року, 10:34

Цьогоріч у столичному зоопарку крім постійних мешканців зимуватимуть понад 200 тварин, яких в умовах війни врятовано з найбільш постраждалих регіонів України. Про це повідомляє КП «Київський зоопарк».

«Холоди вже зовсім близько, і ми робимо все, аби тварини були зігріті, доглянуті та нагодовані: створюємо запаси кормів, утеплюємо будівлі, а також закуповуємо електрогенератори, інфрачервоні обігрівачі та дров’яні печі тощо. Цьогоріч у Київзоо зимуватимуть не лише постійні мешканці, а й понад 200 врятованих тварин із найбільш постраждалих регіонів нашої країни. І кожен чотирилапий, пернатий або лускатий – навіть найменший – отримає всю нашу опіку, тепло і любов», – зазначає Київзоо.

І наголошує, що забезпечити повноцінну роботу було б неможливо без допомоги меценатів і гостей зоопарку, які купляють квитки, оскільки це дозволяє покривати найбільші витрати – на корм, ветеринарне обладнання, медичні препарати, електроенергію, газ, водопостачання та підтримку інфраструктури.

«Як і вся Україна, ми перебуваємо у стані жорсткої економії, тому завжди дуже вдячні за допомогу. Разом переможемо», – наголошує «Київський зоопарк».

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]