Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столичному зоопарку облаштували окремий зелений острів для родини 6 мавп капуцинів (+фото)

29 липня 2022 року, 10:19

У столичному зоопарку облаштували окремий зелений острів для родини 6 мавп капуцинів. Про це повідомляє КП «Київський зоопарк».

Як розповіли у Київзоо, на острові площею 250 квадратних метрів без парканів та огорож ростуть великі розлогі дерева висотою понад 10 метрів. Між ними закріплені спеціальні дерев’яні конструкції для стрибків та прогулянок. Тож тепер 25-річний Персімон разом зі своїми подружками Нюбе, Сілк, Ельдорадо, Чучкою і Жучкою можуть вільно жити у цій великій природній оазі.

Мавпочки мають оглядовий місточок над озером та дерев’яний грибочок від спеки і дощу. А для смакування улюбленої їжі для них побудовано 4 помости для «пікніків».

Острів капуцинів створено силами працівників зоопарку. Побачити цей зелений мавпячий куточок можна в нижньому парку Київзоо.

Там же також можна познайомитись із двома врятованими самицями мавпи-гусара Рене і Софі, які прибули в березні зі зруйнованого приватного зоопарку в Ясногородці. Тварини перебували у жахливому стресі, навіть боялися підходити до їжі. Проте тепер мавпочки повністю освоїли свій вольєр та ведуть активний спосіб життя.

У столичному зоопарку облаштували окремий зелений острів для родини 6 мавп капуцинів (Фото – Київський зоопарк)

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]