Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці 9 листопада відбудеться захід до Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва

07 листопада 2018 року, 15:05

У столиці 9 листопада із нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва презентують досягнення та діяльність галузі культури м. Києва за останній рік. Про це повідомили у Департаменті культури КМДА.

Гості матимуть можливість не тільки поринути в атмосферу свята за допомогою театралізованої зустрічі та різножанрового мистецького наповнення, але і зробити пам’ятні світлини у яскравих фотозонах разом із дивовижними персонажами.

Мистецькі привітання забезпечуватимуть провідні муніципальні колективи, Центр художньої та технічної творчості «Печерськ», Київська муніципальна академія танцю імені Сержа Лифаря, Київська муніципальна академія естрадного та циркового мистецтв. Окремо буде представлено виставку робіт майстрів народного мистецтва за сприяння Київського міського центру народної творчості та культурологічних досліджень.

Урочиста частина заходу відбудеться за участю керівництва Міністерства культури України, Постійної комісії Київської міської ради з питань культури, туризму та інформаційної політики, Київської міської державної адміністрації, Департаменту культури КМДА та культурно-мистецької еліти міста Києва.

Свято розпочнеться о 15:00 урочистою зустріччю гостей, о 16:00 – розпочнеться програма на головній сцені.

Місце проведення: м. Київ, вул. Грушевського, 1-А, Київський академічний театр ляльок.

Акредитація представників ЗМІ за тел.: 067-236-05-05 або за електронною адресою: [email protected].

Довідково.

Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва відзначається щорічно 9 листопада згідно з Указом Президента України від 30.12.2013 № 717/2013 «Про додаткові заходи щодо державної підтримки культури та мистецтва в Україні». Професійне свято було засновано з метою відзначення вагомого вкладу творчих особистостей у відродження української національної культури, розвиток народної творчості, активну культурно-просвітницьку діяльність.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]