Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці не розглядають питання підвищення тарифів на проїзд у громадському транспорті (+документ)

23 жовтня 2020 року, 14:58

У столиці не розглядають питання підвищення тарифів на проїзд у громадському транспорті у 2021 році. Поширена у соцмережах інформація про проведення наради з цього питання не відповідає дійсності. Про це повідомив радник Київського міського голови Володимир Бондаренко.

«Жодних нарад стосовно підвищення тарифу на перевезення пасажирів у громадському транспорті у КМДА не проводилося, жодних документів з цього питання – не підписувалося та не випускалося. Ані 23 жовтня, ані раніше», – повідомив Володимир Бондаренко.

За його словами, сьогодні у Київській міській державній адміністрації дійсно відбулася нарада щодо обґрунтування компенсації за перевезення пільгових категорій громадян у 2021 році. Оригінал документа за номером № 008-987 від 21.10.2020 додається.

У КМДА наголошують, що документ, поширений у соцмережах, є фейком.

«Деякі політики перед виборами вдаються до маніпуляцій і поширюють недостовірну інформацію. На жаль, завершення виборчої кампанії і її невтішні результати для окремих сил диктують цим «горе-політикам» необхідність не просто чорного PR, а вже чистих фейків», – додав Володимир Бондаренко.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]