Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці продовжується активна протиожеледна обробка доріг, мостів і тротуарів: працює 234 одиниці техніки КК «Київавтодор»

21 листопада 2022 року, 18:06

У Києві прогнозують складні метеоумови: посилення дощу з переходом у мокрий сніг. Температура при цьому опуститься з +1° до -2°. Можливе обледеніння й ожеледиця. Як повідомляє КК «Київавтодор», дорожнє покриття продовжують обробляти протиожеледними засобами.

Наразі залучено 234 одиниці спецтехніки дорожників та 497 працівників у складі 66 бригад із ручного прибирання КК «Київавтодор».

Просимо водіїв і пішоходів бути максимально обачними. Під час несприятливих погодних умов за можливості не виїжджайте в місто на власних авто, а користуйтеся громадським транспортом.Для уникнення травматизму Департамент муніципальної безпеки закликає киян бути обережними, пересуваючись містом, і рекомендує дотримуватись порад під час ожеледиці.

Протиожеледна обробка вулиць 21 листопада

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]