Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці ще на крок наблизились до забезпечення повноцінної рекреаційної зони на Трухановому острові

18 травня 2023 року, 16:30

У столиці затвердили Порядок в’їзду, виїзду та переміщення механічних транспортних засобів на територію Труханового острова. Таке рішення підтримали 73 депутати.

Як зазначив заступник міського голови – секретар Київської міської ради Володимир Бондаренко, територія Труханового острова є пішохідною зоною, на якій діє обмеження швидкості для транспортних засобів, встановлено відповідні дорожні знаки згідно з затвердженою схемою організації дорожнього руху.

«Труханів острів є ландшафтним заказником місцевого значення. Важливо мінімізувати велике транспортне навантаження на пішохідну зону вулиці Труханівської. Це сприятиме підвищенню рівня безпеки тих, хто обрав для себе цю локацію як зону відпочинку. Острів має стати комфортною зоною для дозвілля дітей та дорослих. Мешканці та гості міста вільно мають прогулюватись територію, без страху, що тут небезпечно роз'їжджають авто», – повідомив Володимир Бондаренко.

Заступник міського голови – секретар Київської міської ради додав, що в'їзд механічних транспортних засобів на територію Труханового острова та виїзд з неї буде здійснюватись виключно через автоматичний пункт пропуску.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]