Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці сьогодні чергують 387 одиниць снігоприбиральної та допоміжної техніки КК «Київавтодор»

16 січня 2019 року, 10:55

Підприємства КК «Київавтодор» продовжують у цілодобовому режимі роботи із зимового утримання столичних вулиць і доріг. Сьогодні у столиці чергують 387 одиниць снігоприбиральної та допоміжної техніки підприємств комунальної корпорації. Усі вони залучаються до активної роботи відповідно до погодних умов та інтенсивності опадів. Про це повідомили у «Київавтодорі».

На світанку 16 січня дорожники превентивно обробили найбільш небезпечні з погляду утворення ожеледі ділянки вулично-дорожньої мережі – мости, шляхопроводи, спуски та підйоми.

Паралельно зі снігоприбиральною технікою працювали 56 бригад із ручного прибирання – вони забезпечували зимове утримання наземних переходів, сходових маршів, тротуарів і зупинок громадського транспорту, які перебувають на утриманні підприємств корпорації.

У «Київавтодор» запевнили, що уважно слідкують за станом дорожнього покриття та вживають усіх необхідних заходів для його належного зимового утримання.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]