Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці стартує воркшоп із розробки варіантів організації дорожнього руху на Дарницькій площі

18 лютого 2016 року, 12:52

29 лютого о 9:00 у столиці стартує воркшоп із розробки варіантів організації дорожнього руху на Дарницькій площі та прилеглій території. Захід триватиме до 2 березня 2016 року. Про це інформують у Департаменті містобудування та архітектури КМДА.

Метою проведення воркшопу є напрацювання варіантів організації дорожнього руху на площі з урахуванням принципів доступності для усіх груп населення та пріоритету громадського транспорту.

Зазначимо, що у вересні 2015 року Департамент містобудування та архітектури виступив замовником на розробку техніко-економічного обґрунтування реконструкції Дарницької площі. Умови реорганізації руху повинні враховувати безперешкодний рух велосипедистів у всіх напрямках та забезпечувати доступність для маломобільних груп населення (літні люди, батьки з дитячими візками, люди з інвалідністю).

На основі узгодженого групою учасників на воркшопі принципового способу організації руху через Дарницьку площу у подальшому розроблятиметься детальна робоча документація для проведення реконструкції площі.

У воркшопі візьмуть участь представники Департаменту містобудування і архітектури КМДА, інженери-розробники техніко-економічного обґрунтування реконструкції, представники Асоціації велосипедистів Києва.

Ознайомитися з попередньою програмою воркшопу можна на сайті Департаменту.

Охочі долучитись до команди воркшопу мають не пізніше 24 лютого 2016 року надіслати лист на електронну адресу: [email protected] (Ксенія Семенова, радниця Київського міського голови з питань розвитку велоінфраструктури) із такою інформацію:

  1. прізвище та ім’я;
  2. поточна активність у сфері розвитку транспортної інфраструктури Києва;
  3. пояснити, яким чином отриманий на воркшопі досвід та знання допоможуть вам у подальшій роботі та сприятимуть просуванню принципів сталого транспорту.

Участь у воркшопі безкоштовна й обов’язкова протягом усіх трьох днів. Воркшоп організовано спільними зусиллями Департаменту містобудування та архітектури та ГО «Асоціація велосипедистів Києва».

Контактна особа: Ксенія Семенова – радниця Київського міського голови з питань розвитку велоінфраструктури, тел.: 067 253 18 43.

Захід триватиме до 2 березня 2016 року за адресою: вул. Хрещатик, 32, Департамент містобудування та архітектури.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]