Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці створено Міжвідомчу робочу групу з питань легалізації зайнятості та заробітної плати

11 травня 2017 року, 17:22

У столиці створили Міжвідомчу робочу групу з питань легалізації зайнятості та заробітної плати, забезпечення дотримання державних гарантій із оплати праці. Очолив робочу групу заступник голови КМДА Микола Поворозник. Відповідне розпорядження підписав Київський міський голова Віталій Кличко.

До складу робочої групи також увійшли представники Департаменту соціальної політики, Департаменту економіки та інвестицій, Департаменту промисловості та розвитку підприємництва, Департаменту фінансів, Департаменту охорони здоров’я, Департаменту освіти і науки, молоді та спорту, Департаменту культури та інші.

Зазначимо, що Міжвідомча робоча група з питань легалізації зайнятості та заробітної плати, забезпечення дотримання державних гарантій із оплати праці в Києві є постійно діючим дорадчим органом, утвореним при виконавчому органі Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

Серед основних завдань робочої групи – сприяння та координація діяльності органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування щодо забезпечення легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення та дотримання державних гарантій із оплати праці в місті Києві, вивчення проблемних питань, що впливають на ці процеси. Окрім того, робоча група розглядає питання щодо забезпечення соціальної захищеності найманих працівників і відповідальності роботодавців за використання їхньої праці, розглядає питання щодо реалізації рішень уповноважених органів державної влади та органів місцевого самоврядування, спрямованих на підвищення рівня оплати праці та дотримання норм законодавства в частині мінімальної заробітної плати, а також розглядає питання щодо визначення шляхів, механізмів і способів вирішення проблеми нелегальної виплати заробітної плати і зайнятості населення.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]