Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці створено робочу групу з питань розвитку території Венеціанського та Долобецького островів

17 листопада 2016 року, 17:11

У столиці створено робочу групу з питань розвитку території Венеціанського та Долобецького островів. Відповідне розпорядження підписав Київський міський голова Віталій Кличко.

Відповідно до затвердженого документу, робоча група забезпечуватиме координацію дії місцевих органів виконавчої влади, зокрема і територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ, організацій з питань розвитку територій Венеціанського та Долобецького островів, аналізуватиме проблемні питання розвитку територій зазначених островів, готуватиме пропозиції щодо визначення шляхів, механізму та способів вирішення питань розвитку територій Венеціанського та Долобецького островів тощо.

Очолив робочу групу заступник голови Київської міської державної адміністрації Олександр Спасибко.

За його словами,  Київ чи не єдине місто Європи на березі річки, яке має унікальне природне середовище – острови, розташовані в географічному центрі міста.

«Унікальність природи Києва має стати його своєрідною візитівкою, центром дозвілля екологічного туризму. Подальша доля островів має розвиватись із урахуванням відповідального ставлення до екологічного стану існуючого природно-ландшафтного комплексу, необхідності створення єдиного гармонійного функціонального «бачення» території.  Ми маємо врахувати побажання киян щодо рекреаційного, екологічного та спортивно-розважального використання цих територій», – пояснив Олександр Спасибко.

Також до складу робочої групи увійшли заступник голови робочої групи, директор КП «Київміськрозвиток» Денис Півнєв, секретар робочої групи, начальник відділу документального забезпечення та організаційної роботи Департаменту культури Олена Ващенко, представники КП «Плесо», Департаменту промисловості та розвитку підприємництва, Департаменту комунальної власності, Дніпровської РДА, Департаменту міського благоустрою, Департаменту земельних ресурсів,  КО «Київзеленбуд», КЗ «ПКІВ «Гідропарк», КП «Київське інвестиційне агентство», КП «Київреклама», депутати та інші.

Організаційне, інформаційне, матеріально-технічне забезпечення діяльності робочої групи здійснюватиме Департамент містобудування та архітектури.

 

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]