Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці триває протиожеледна обробка вулиць: залучено 134 одиниці техніки «Київавтодору» та 91 одиниця техніки керуючих компаній і зеленбудів

20 листопада 2022 року, 10:32

Комунальна корпорація «Київавтодор» продовжує очищати від снігу й обробляти протиожеледними реагентами вулиці міста, вивозити сніг. Нині усі вулиці, які перебувають на балансі дорожників, очищені.

Особливу увагу дорожники приділяють тротуарам. На обробці й очищенні пішохідних доріжок і зупинок громадського транспорту задіяно 157 працівників у складі 25 бригад із ручного прибирання.

За інформацією КК «Київавтодор, протягом суботи було використано 260 тонн солі, 894 тонни піщано-соляної суміші, 40 тис. л рідких хлоридів.

Загалом дорожня служба міста має 525 одиниць особової і додаткової спецтехніки.  

Крім того до роботи з ліквідації наслідків негоди залучені 1500 комунальників і 30 одиниць техніки керуючих компаній, а також 61 одиниця техніки і близько 600 працівників "зеленбудів".

Протягом неділі синоптики також прогнозують  снігопади. Тож просимо водіїв і пішоходів бути максимально обачними. Не виїжджайте на власних авто без нагальної потреби. Бережіть себе!

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]