Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці тривають роботи з капітального та середнього ремонту вулично-дорожньої мережі та прибудинкових територій

11 серпня 2016 року, 12:31

В усіх районах столиці триває робота з ремонту доріг та вулиць, повідомляє комунальна корпорація «Київавтодор». Масштабні роботи тривають на вул. Вадима Гетьмана, просп. Перемоги, вул. Стрілецькій, просп. Петра Григоренка, просп. Академіка Глушкова, вул. Саперно-Слобідській, вул. Ярославській, вул. Івана Миколайчука, Південному мосту та Гаванському шляхопроводі.

Так, на вул. Стрілецький дорожники закінчили роботи з фрезерування існуючого асфальтобетонного покриття та виконують ремонт оглядових колодязів. На просп. Академіка Глушкова та вул. Саперно-Слобідській тривають роботи з встановлення бортового каменю, на вул. Ярославській виконуються підготовчі роботи на тротуарах, а на просп. Перемоги завершено роботи з влаштування нижнього шару асфальтобетонного покриття на ділянці від вул. Провіантської до Повітрофлотського проспекту.

Крім того, тривають роботи з капітального ремонту міжквартальних проїздів та прибудинкових територій. Наразі роботи ведуться на вул. Шкільній, вул. Волго-Донській, 58, на ділянці від вул. Мілютенка, 40/16 до просп. Лісового, 18, 20, на вул. Братиславській, 16, вул. Раїси Окіпної, 1-7, вул. Маршала Гречка, 20, бульв. Івана Лепсе, 34-34-В та вул. Єреванській, 22-32.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]