Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці відбудеться інвестиційний конкурс для облаштування мотузкового парку на території парку «Позняки»

22 серпня 2018 року, 14:12

У Києві проведуть інвестиційний конкурс із залучення інвестора для реалізації проекту «Облаштування мотузкового парку на території парку «Позняки» у Дарницькому районі». Це передбачено відповідним розпорядженням КМДА.

Зокрема, заплановано облаштування мотузкових доріжок, об’єднаних у маршрути, розташовані на поверхні землі та між стовбурами дерев на певній висоті, зв’язаних в єдину логічну мережу із загальними умовами проходження, яка може діяти як самостійно, так і у комплексі з іншими обладнаними майданчиками для активного відпочинку.

Земельна ділянка, на якій передбачається створити цю зону відпочинку, входить до переліку озеленених територій Дарницького району відповідно до Програми розвитку зеленої зони м. Києва до 2010 року та концепції формування зелених насаджень у центральній частині міста. А саме: парк відпочинку на вул. Драгоманова, 31. За побажанням мешканців мікрорайону парк отримав назву «Позняки». Межі та розмір земельної ділянки для реалізації інвестиційного проекту остаточно буде визначено під час розроблення техніко-економічних показників.

Замовником реалізації проекту визначено комунальне підприємство по утриманню зелених насаджень Дарницького району, замовником підготовчих (передінвестиційних) робіт – КП «Київське інвестиційне агентство».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]