Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці відзначили День працівника соціальної сфери

07 листопада 2017 року, 14:03

Директор Департаменту соціальної політики Юрій Крикунов привітав працівників соціальної сфери з професійним святом.

«Щиро вітаю з Днем працівника соціальної сфери! Любі колеги, вітаю вас із професійним святом! Нехай зусилля, які ви докладаєте в роботі, повертаються вам у вигляді сімейного затишку, міцного здоров’я та взаєморозуміння у всіх сферах життя. Нехай ваші найсміливіші мрії збуваються у чітко зазначені терміни! Нехай вас завжди супроводжує любов і гарний настрій! А ще бажаю натхнення та сил для здобуття нових вершин!», – сказав Юрій Крикунов.

Кращі працівники соціальної сфери міста отримали подяки та грамоти від Міністерства соціальної політики, Київського міського голови та Департаменту соціальної політики КМДА.

«Пам’ятні нагороди отримували звичайні працівники, без яких робота соціальних центрів, пансіонатів та інтернатів була б неможливою: вихователі, прибиральниці, санітарки та інші. Це дуже важливо – відзначати саме їхню роботу. Кандидатури висували безпосередньо керівники підвідомчих установ», – зазначив директор Департаменту Юрій Крикунов.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]