Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці випала тижнева норма опадів: до ліквідації наслідків потужної зливи залучені 34 рятувальники

19 липня 2021 року, 16:29

До ліквідації наслідків зливи у столиці залучені 34 рятувальники та 7 одиниць техніки рятувальних служб.

Біля станції метро «Дорогожичі» на вулиці Олени Теліги триває відкачування води на шляхопроводі. Тут працює дві спецмашини Державної служби з надзвичайних ситуацій та дорожніх служб: використовують мотопомпу і плаваючу помпу КАРСу, задіяно два стаціонарні насоси.

Водолази-рятувальники врятували трьох заблокованих у підземному переході людей на вулиці Архипенка, 6.

На вулиці Квітневій, 1-В дерево заблокувало виїзд машині швидкої допомоги. У ліквідації наслідків бере участь 5 рятувальників підрозділу КАРСу . Також прибирають аварійне дерево на вулиці Грекова, 12-А.

На вулиці Мостицькій, 9 у поліклініці обстежили затоплення підвалу, тут працюють двоє рятувальників, відкачують воду за допомогою насоса.

До ліквідації наслідків негоди загалом залучено більше 200 працівників «Київзеленбуду» та районних управлінь зелених насаджень, лісопаркових господарств. Також працюють 40 одиниць техніки.

Також нагадуємо, що до роботи залучені 12 бригад гідрослужб та 38 бригад з ручного прибирання КК «Київавтодор» – загалом 326 працівників шляхово-експлуатаційних підприємств. Також задіяна спеціальна техніка – гідромонітори, мулососи, мотопомпи.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]