Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці визначено план дій з операціоналізації впровадження стратегії прискорення для подолання епідемії ВІЛ/СНІДу – Микола Поворозник

11 квітня 2016 року, 16:59

У столиці визначено план дій з операціоналізації впровадження стратегії прискорення для подолання епідемії ВІЛ/СНІДу з часовими рамками та відповідальними виконавцями. Про це повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник під час наради зацікавлених осіб в реалізації ініціативи «На шляху прискорення дій у подоланні епідемії СНІДу» в Києві.

Під час зустрічі учасники наради обговорили та сформулювали пропозиції щодо цілей та завдань муніципальної програми протидії епідемії, відповідно до стратегії швидкого прискорення для подолання ВІЛ/СНІДу у Києві, оцінили роботу існуючих програм та проектів, які наразі діють у столиці, і обговорили можливі координаційні та моніторингові механізми.

«Приєднавшись до світового руху боротьби з ВІЛ/СНІД, ми взяли на себе дуже важливі зобов’язання і ставимо перед собою амбіційні завдання. Я впевнений, що ми з ними впораємося, адже міська влада має намір розробити комплексну програму дій з подолання інфекції ВІЛ/СНІДу в столиці. Для цього КМДА готує координаційну раду, до якої увійдуть представники міської влади та громадських організацій», – розповів Микола Поворозник.

За його словами, наразі у столиці працює велика кількість громадських організацій, фондів та спеціальних закладів, які реалізують окремі ініціативи, спрямовані на боротьбу з епідемією.

«Наразі наше завдання у координації роботи усіх міських державних і громадських структур, задля успішної реалізації стратегії. Гордий тим, що міська влада не залишається пасивним спостерігачем, а навпаки – взяла на себе ініціативу, спільно зі світовими донорами, міжнародними організаціями, нашими партнерами розробити міську стратегію і надати допомогу ВІЛ-позитивним людям подолати недугу і стати повноцінними членами громади», – зауважив заступник голови КМДА Микола Поворозник.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]