Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці ввечері прогнозують крижаний дощ і мокрий сніг: комунальні служби готові до негоди, але мешканців просять не виїжджати в місто без нагальної потреби

23 листопада 2022 року, 18:47

Синоптики прогнозують погіршення погодних умов сьогодні ввечері. Зокрема, можливий крижаний дощ і мокрий сніг. Дощ ітиме за температури -3°C.

За прогнозом Укргідрометцентру, вночі та вранці 24 листопада очікуються мокрий сніг і дощ, ожеледь, на дорогах ожеледиця.

Комунальні служби готові до негоди. Зокрема, КК «Київавтодор» має 525 одиниць спецтехніки, яка готова оперативно розпочати протиожеледну обробку доріг та вулиць. Окрім того, відповідно до потреби і масштабів негоди задіюватимуть техніку та працівників керуючих компаній та «зеленбудів». Так, керуючі компанії мають 167 одиниць техніки та понад 4 тисячі працівників.

Закликаємо мешканців Києва без нагальної потреби не виїжджати в місто на власних авто та за можливості залишатися вдома під час негоди.

Окрім того, просимо не залишати автівки обабіч вулиць та доріг, щоб не заважати роботі дорожньої техніки, а також не паркуватися під деревами і рекламними щитами.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]