Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці за день евакуюють близько 250-350 автомобілів, під час повітряної тривоги евакуація не здійснюється - Руслан Кандибор

16 березня 2023 року, 17:19

У столиці за день евакуюють близько 250-350 автомобілів, під час повітряної тривоги евакуація не здійснюється. Про це в ефірі телеканалу «Київ» повідомив директор Департаменту транспортної інфраструктури Руслан Кандибор.

За його інформацію, за січень та лютий 2023 року Інспекція з паркування винесла 34 193 постанови, а також евакуювала  17 407 транспортних засобів, що забезпечило понад  12,9 мільйонів гривень надходжень до столичного бюджету. 

«Під час повітряної тривоги евакуація транспортних засобів не здійснюється. Інспектори з паркування здійснюють перевірку за дотриманням правил зупинки, стоянки транспортних засобів через 20 хвилин після відбою повітряної тривоги. Першочергово евакуюються лише ті автомобілі, які були припарковані з суттєвими порушеннями правил дорожнього руху. Зокрема це стосується транспортних засобів, які перешкоджають проїзду інших автомобілів чи руху пішоходів. А також тих, які перешкоджають руху громадського транспорту та оперативно-рятувальній спецтехніці», – запевнив Руслан Кандибор.

Директор Департаменту також повідомив, що сьогодні, в середньому, за день евакуюють близько 250-350 авто, а за несплату паркування виносять  орієнтовно до 350 постанов. Окрім того, з початку року водії сплатили близько 7,5 мільйонів гривень за користування муніципальними майданчиками для платного паркування.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]