Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці закрили ресторани «Редкая птица» та «Holy Burger» за порушення карантинних обмежень

26 квітня 2021 року, 9:59

У столиці за порушення карантинних обмежень закрили ресторани «Редкая птица» на вул. Басейній, 1/2 та «Holy Burger» вулиці Шота Руставелі, 16. Загалом групи контролю, що працюють у складі працівників Головного управління Держпродспоживслужби в місті Києві, співробітників Департаменту муніципальної безпеки Київської міської державної адміністрації та ГУ Національної поліції у місті Києві перевірили 20 нічних закладів на дотримання карантинних вимог.

Зауважимо, на підставі виявлених порушень на керівників закладів складено 24 протоколи за ст. 44-3 КУпАП. Санкція статті передбачає штраф для громадян від 17 до 34 тисяч гривень, а на заклад чекає штраф від 34 до 170 тисяч.

Нагадаємо, що порушення правил щодо карантину людей, санітарно-гігієнічних, санітарно-протиепідемічних правил і норм, передбачених Законом України «Про захист населення від інфекційних хвороб», іншими актами законодавства, а також рішень органів місцевого самоврядування з питань боротьби з інфекційними хворобами тягне за собою накладення штрафу на посадових осіб від двох до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]