Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці здійснено понад 2,5 млн щеплень проти COVID-19 – Ганна Старостенко

09 листопада 2021 року, 14:30

Від початку вакцинальної кампанії  у столиці здійснено понад 2,5 млн щеплень: однією дозою – майже 1,4 млн щеплень, другою дозою – понад 1,1 млн. Про це повідомила заступниця голови КМДА Ганна Старостенко.

«Київ традиційно втримує лідерство у вакцинальній кампанії. За підрахунками Міністерства охорони здоров’я, загалом першу дозу вакцини проти COVID-19 отримало вже 57% населення столиці,  повний курс щеплення – 45,7% киян», – сказала Ганна Старостенко.

Тим не менш, за її словами,  місто продовжує нарощувати вакцинальні потужності.

«Ми відкриваємо нові тимчасові вакцинальні пункти у торговельно-розважальних центрах, ЦНАПах, на ринках, вокзалах – там, де містянам буде зручно швидко зробити щеплення. Загалом у столиці працює 40 таких пунктів, і з початку їхнього відкриття лише в торгових мережах уже здійснено понад 193 тис. щеплень. Кожен такий пункт працює із дотриманням усіх санітарних норм та стандартів», – наголосила заступниця голови КМДА.

Зазначимо, що на сьогодні у Києві працюють:

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]