Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Святошинському районі на вулиці Бахмацькій, 10 збудуть новий бюветний комплекс

01 листопада 2018 року, 16:19

На вулиці Бахмацькій, 10 у Святошинському районі збудують бюветний комплекс. Проект щодо виконання будівельних робіт із техніко-економічними показниками затверджено розпорядженням Київської міської державної адміністрації.

Так, глибина свердловини становитиме 280 метрів. Роботи планують виконати протягом 10 місяців.

Наявна кількість бюветних комплексів не здатна задовольнити потреби мешканців Святошинського району у якісній питній воді. Особливо гостро постала проблема забезпечення питною водою жителів мікрорайону Сахалін. Відстань від цього мікрорайону до найближчого бюветного комплексу становить 1,5–2 км. Тому прийнято рішення про визначення СВКП «Київводфонд» замовником робіт із розробки проектної документації та будівництва бюветного комплексу на вулиці Бахмацькій, 10. На замовлення СВКП «Київводфонд» виготовлено робочий проект, який пройшов експертизу і отримав експертний звіт від ТОВ «Науково-виробниче підприємство «Міжрегіональна будівельна експертиза».

Кошти на будівництво бюветного комплексу на вулиці Бахмацькій, 10 передбачені Програмою економічного і соціального розвитку м. Києва на 2018-2020 роки.

Нагадаємо, в Оболонському районі на вулиці Йорданській, 11 планується облаштувати новий бюветний комплекс.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]