Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У травні столичною підземкою як укриттям під час комендантської години скористалися 92 000 людей

02 червня 2023 року, 16:30

Минулого місяця 92 000 людей, із яких 10 300 дітей, скористалися станціями метро як укриттям, вночі під час комендантської години. Загалом у травні було 19 ночей коли лунав звук сирени. Про це інформує КП «Київський метрополітен».

Інфраструктура, колектив підприємства та працівники поліції працюють у цілодобовому режимі, аби забезпечити належний рівень безпеки та умов перебування. На станціях є санвузли, фонтанчики з водою та додаткові стільці. За потреби працівники станції видають матраци та ковдри, проте більшість людей, саме під час нічної тривоги, приходять зі своїми комплектами. Для пасажирів із маленькими дітьми чергові по станції за можливості виділять приміщення, де комфортніше перебувати з малюками. Ми нагадуємо, що на станціях прохолодно, тому просимо передбачити теплий одяг та пледи.

У метрополітені нагадують, що 46 підземних станцій столичного метро працюють як укриття у цілодобовому режимі.  У разі оголошення сигналу «повітряна тривога» в комендантську годину (із 00:00 до 05:00) прохід на станцію забезпечує працівник поліції. Також не забувайте брати з собою документ, який посвідчує особу, адже правоохоронець перевіряє його при вході.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]