Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У триденних навчаннях київських рятувальників взяли участь понад 800 осіб та залучено 91 одиницю техніки (+фото)

22 листопада 2018 року, 19:00

Сьогодні у Києві завершилися теоретичні та практичні командно-штабні навчання органів управління та сил цивільного захисту міста Києва. Навчання тривали три дні на 12 локаціях і до них були залучені 91 одиниця техніки та понад 800 осіб. Про це повідомили в Управлінні з питань надзвичайних ситуацій.

Під час практичних навчань учасники відпрацювали дії при погіршенні погодних умов, посиленні снігопаду з одночасним зниженням температури, зокрема, обмеження на в’їзд до столиці великогабаритного транспорту та безпечну організацію руху на пункті пропуску КП у напрямку Вишгорода й Овруча.

Також, згідно чергової ввідної, були відпрацьовані дії щодо ліквідації наслідків витоку 5000 кг аміаку з компресорної станції ПрАТ «Оболонь».

Під час другого дня навчань аварійно-рятувальні служби міста відпрацювали дії у разі інтенсивного спрацювання води – форсованого скиду на гідроспорудах Київської ГЕС/ГАЕС та швидкого надходження величезної маси води з водосховища на територію міста Києва.

Після засідання комісії ТЕБ та НС, аварійно-рятувальні служби міста на практиці відпрацювали евакуацію та тимчасове розміщення евакуйованого населення внаслідок сильного підтоплення, розгортання збірних (приймальних) пунктів евакуації.

В останній день навчань учасники відпрацювали практичні заходи за встановленим ступенем готовності згідно з Планом цивільного захисту на особливий період. Також аварійно-рятувальні служби міста відпрацювали дії захисту населення і територій при виникненні надзвичайної ситуації, пов’язаної з проривом мережі на території ТОВ «Євро-реконструкція».

У навчаннях взяли участь територіальні спеціалізовані служби цивільного захисту енергетики, служби із захисту сільськогосподарських тварин і рослин, матеріального забезпечення, захисту торгівлі та харчування, транспортного забезпечення, захисту охорони громадського порядку, захисту зв’язку та оповіщення; інженерна, комунально-технічна територіальна, медична, протипожежна, технічна спеціалізовані служби цивільного захисту.

Відпрацювання практичних заходів щодо захисту населення і територій при виникненні надзвичайної ситуації, пов’язаної з проривом мережі на території ТОВ «Євро-Реконструкція»

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]