Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У «Центрі комунального сервісу» нагадали, як можна оплатити за спожиті житлово-комунальні послуги онлайн

18 липня 2022 року, 13:46

У КК «Центр комунального сервісу» нагадують, що рахунки за житлово-комунальні послуги, спожиті у червні, оновлено.

Так, для киян є два зручні способи онлайн оплат за комунальні послуги:  особистий кабінет на сайті ЦКС або через індивідуальний QR-код, що надрукований на кожному рахунку-повідомленні.

 Для оплати через особистий кабінет достатньо виконати 3 прості кроки:

  1. Створити обліковий запис, додати прізвище, ім’я та електронну адресу;
  2. Додати об’єкт (квартиру або кілька – для допомоги при оплаті старшим сусідам та родичам);
  3. Обрати зручний спосіб оплати та розрахуватись.

   Щоб оплатити за допомогою QR-коду потрібно:

  • зісканувати код із рахунку та перейти за посиланням;
  • ввести номер телефону та електронну адресу;
  • натиснути «Сплатити».

Квитанції про оплату після онлайн-розрахунку миттєво надходять на електронну пошту, а також зберігаються в особистому кабінеті.

Нагадуємо, що оплатити комуналку без комісії можна за допомогою картки киянина. Оформити її у відділеннях «Ощадбанку» мають право всі, хто зареєстрований у Києві, жителі інших міст, які офіційно працевлаштовані в Києві, а також вимушені переселенці.

У «Центрі комунального сервісу» зауважили, що також сплатити за послуги можна онлайн через  мобільні застосунки, каси банківських установ за встановленим графіком їх роботи, який можна дізнатися на офіційних сайтах, муніципальних електронних додатках тощо.

Міська влада дякує жителям столиці, які попри воєнний стан, за можливості оплачують за спожиті житлово-комунальні послуги, навіть перебуваючи за межами міста.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]