Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Всесвітній день боротьби із пневмонією Київ долучився до всесвітньої акції  «Pneumolight» (+фото)

12 листопада 2020 року, 20:51

Сьогодні, у Всесвітній день боротьби із пневмонією, столиця долучилася до всесвітньої акції «Pneumolight»: блакитними вогнями підсвітили Подільсько-Воскресенський мостовий перехід, Парковий пішохідний міст через Дніпро. Про це повідомили в Управлінні міжнародних зв’язків КМДА.

ТРЦ «Гулівер» також долучився до цього міжнародного проєкту та підсвітив будівлю блакитними вогнями, задіявши найбільший медіа фасад площею 17 тис. кв. м, заради привернення уваги громадськості й мешканців Києва до проблеми захворюваності на пневмонію та формування здорового способу життя містян.

Ініціатор цієї акції – Асоціація підтримки хворих на пневмонію та членів їх сімей (NEUMOAI) – намагається привернути увагу суспільства до необхідності об’єднати зусилля у боротьбі із пневмонією, поінформувати містян про це небезпечну хворобу. Особливо в нових умовах пандемії коронавірусу.

Цього року також до акції долучилось понад 47 країн світу, де підсвітили понад 200 будівель.

Акція «Pneumolight» у Києві до Всесвітнього дня боротьби із пневмонією

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]