Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У зв’язку із погіршенням погодних умов киян просять надавати перевагу громадському транспорту та не паркувати авто обабіч дороги

13 листопада 2018 року, 13:16

Через очікуване погіршення погодних умов міська влада просить киян надавати перевагу громадському транспорту. На цьому наголошує заступник голови КМДА Дмитро Давтян. Тих автовласників, які все ж користуватимуться власним транспортом, просять подбати про зимові шини та збереження швидкісного режиму.

«Завтра та післязавтра у столиці очікується погіршення погодних умов. Так, 14 листопада очікуємо зниження температури до -4 уночі, а снігопад, який за прогнозами має розпочатися зранку, триватиме упродовж дня та може створити покрив у 4 см і стати причиною ожеледиці. Перші дні справжньої зими будуть нелегкими для нас, тож прошу – будьте обачні. За можливості, користуйтеся громадським транспортом», – підкреслив заступник голови КМДА.

Дмитро Давтян також закликає власників автомобілів заздалегідь подбати про належний технічний стан свого транспорту, і особливо – про заміну шин на зимові. «Головне, щоб ваша поїздка була безпечна для вас та інших учасників дорожнього руху. Давайте будемо відповідальними», – зазначив він.

Заступник голови КМДА також просить автовласників не залишати свій транспорт обабіч доріг, адже це заважатиме спецтехніці оперативно розчищати дороги.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]