Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Удень 18 травня частково перекриють рух на Хрещатику у зв’язку із стартом фестивалю «MotoOpenFest»

22 квітня 2019 року, 12:32

18-19 травня у парку «Муромець» Деснянського району відбудеться Третій фестиваль мотоциклетного спорту «MotoOpenFest». Для популяризації та розвитку спорту і активного способу життя відповідну ініціативу громадської організації «Федерація мотоспорту м. Києва» підтримано розпорядженням КМДА № 697.

У зв’язку із цим, на час збору колони учасників 18 травня із 13:00 до 16:00 буде заборонено рух усіх видів транспорту на вулиці Хрещатик – від вулиці Богдана Хмельницького до вулиці Михайлівської. Монтаж іміджевої конструкції фестивалю триватиме біля столичної мерії на тротуарній частині 18 травня із 09:00, а демонтаж – із 17:00 до 22:00.

На території парку «Муромець» та біля спортивно-розважального комплексу «Х-PARK» заплановані спортивні змагання зі стантрайдингу, джимхани, суперкросу, ендуро та дитячі велоперегони.

Для відвідувачів також підготовлено музичну програму з українськими та зарубіжними музичними колективами, екстрим-шоу за участі українських мотогонщиків, виставку мотоциклетних брендів й багато інших спортивних розваг та конкурсів.

Вхід на фестиваль вільний.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]