Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Україна стала переможцем командної першості чемпіонату Європи зі стрибків у воду – Ганна Старостенко

19 червня 2017 року, 16:31

 

Українська збірна виборола перше місце в командному заліку, випередивши головного конкурента – Росію – під час чемпіонату Європи зі стрибків у воду.

«Цьогоріч Україна стала абсолютним спортивним переможцем. Ми не лише вибороли в жорсткій боротьбі  право на  проведення такого престижного заходу в Києві. Ми його організували на дуже високому рівні та, врешті, посіли перше місце в командному заліку. Це велика праця всіх, хто причетний до цього видовищного свята спорту. Проте особлива вдячність – нашим спортсменам, які впевнено лідирували практично весь чемпіонат», – повідомила заступник голови КМДА.

Вона додала, що за результатами чемпіонату в активі збірної України – 10 медалей, зокрема: 3 золотих, 4 срібні та 3 бронзові. Це перший, проте дуже багатообіцяючий успіх української збірної в історії, адже раніше синьо-жовті стрибуни не вигравали командну першість на чемпіонатах Європи, зазначила Ганна Старостенко.  

«Місто докладає максимальні зусилля, щоб Київ проводив усе більше змагань європейського і світового рівня. У квітні ми успішно провели чемпіонат світу з хокею, а наступного року Київ уперше прийматиме футбольну подію – фінал Ліги Чемпіонів. Це все демонструє високий спортивний статус Києва», – резюмувала заступник голови КМДА.

Нагадаємо, що з 12 до 18 червня в столиці відбувся Чемпіонат Європи зі стрибків у воду. У змаганнях взяли участь 12 спортсменів із України та 126 спортсменів із 22 країн Європи.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]